GIO 2017 & Dutch Design Week 2017

Negen dagen lang presenteert DDW dit jaar op 100 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. En hun opdrachtgevers, want dat is wat GIO toevoegt. Succesvolle voorbeelden van samenwerking tussen professionele ontwerpers en hun opdrachtgevers. Daarom is ook de 16e editie van de Dutch Design Week wederom het platform van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp.

Net als in de voorgaande jaren stelt GIO alle inzendingen tentoon in Hal 3, het brandpunt van de Dutch Design Week. Samen met Design United en Work in Progress bieden we de ca 80.000 bezoekers een verhelderend inzicht in wat er in Nederland wordt geleverd. Zowel door de opleidingen, de onderzoekers als de professionals.

Save the date! DDW 2017: 21 t/m 29 oktober. Meer informatie

Categories: Uncategorized