CressToday

Goed Industrieel Ontwerp 2017
GIO 2017

CressToday Thuis Kweeksysteem Voor Cressen
Inzender: Grown
Design: Toon Roozen

Ondernemer en ontwerper Toon Roozen claimt een systeem te hebben ontwikkeld waarmee je kweekt in je keuken, ook zonder groene vingers, op een makkelijke en schone manier zonder onkruid. CressToday bestaat uit een mini plantenkas, die voorzien is van speciale LED groeiverlichting en een bewateringsinstallatie. Het enige dat de gebruiker moet doen is een kweekmatje, de CressPad, wat bestaan uit een speciale voedingsbodem gemaakt van natuurlijke houtvezels in een bakje leggen en daar de zaden over strooien. De plantenkas biedt ruimte voor vijf heerlijke en gezonde soorten cress , die via de website van CressToday kunnen worden besteld. Met CressToday kweekt iedereen op een leuke en makkelijke manier in eigen keuken.website van CressToday kunnen worden besteld. Met CressToday kweekt iedereen op een leuke en makkelijke manier in eigen keuken.

GIO 2017

Categories: Voeding en retail

Tagged as: